Egy megbízható céget keress nehezen elérhető ablak felületek tisztítására? Akkor a lehető legjobb helyen jár! Társaságunk szolgáltatásai között megtalálható az épület ablaktisztítás is, amelyet tapasztalt és jól képzett alpinista kollégáink látnak el!

Professzionális épület ablaktisztítás nehezen elérhető helyeken emelőkosár nélkül!

Az épület ablaktisztítás egy nagyon fontos feladat, mivel az ember minden esetben ezen keresztül tud tájékozódni a külvilág történéseiről. Az ablakon keresztül juthatunk az éltető napfényhez is. Mindemellett az épület ablaktisztítás esztétikai kérdés is. Hiszen egy irodaház, vagy más intézmény esetében a tiszta ablakok bizalmat, illetve precizitást tükröznek.

 

Hogyan végezzük az épület ablaktisztítást?

Cégünk alapvető feladatai közé tartozik, hogy az ablakpárkányt, és ablakkeretet, a tokot kívülről belülről portalanítsuk, és lemossuk. Az épület ablaktisztítást alpinisták segítségével emelő kosár, vagy egyéb eszköz nélkül végezzük

Ne menjen el piszkos ablakai mellett – vegye igénybe az épület ablaktisztítási szolgáltatásunkat!

Szakembereink precízek, és körültekintőek. Az ablakok külső tisztítása a nagy felületeknél speciális takarítást igényel, ez az alpinisták feladata. Cégünk biztosítja az ehhez szükséges felszerelést, speciális eszközöket, illetve kiváló minőségű tisztító anyagokat.

Szolgáltatási körünkbe tartozik még az ablaktisztítás folyamat mellett a redőnyök és reluxák portalanítása és lemosása is.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az épület ablaktisztítással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzelt kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést az épület ablaktisztítással kapcsolatban!