Társaságunk több éves tapasztalattal és kiváló szakértelemmel áll az Ön rendelkezésére, ha fakivágásról van szó. Szeretjük a kihívásokat és az egyedi megoldásokat. A fakivágást elsősorban az egyre népszerűbb alpintechnikával végezzük.

Mikor van szükség fakivágásra?

A fakivágás, vagy gallyazás történhet közterületen, vagy magánterületen is. A fakivágásra akkor kerül sor, ha közvetlen veszély jelent a környezetére, illetve vagyontárgyakra és természetesen az emberek testi épségére. Ha a fa öreg, korhadt, a viharoknak, szeleknek kevésbé ellenálló, és fennáll a gallyak letörésének a kockázata, vagy akár annak a kidőlése, akkor mindenképpen fakivágásra van szükség. Az útburkolatok alá benyúló gyökerek is lehetnek potenciális veszélyforrások, de ide sorolhatóak az ereszcsatornák, és az elektromos vezetékeket érintő ágak, amely során nem szükséges a fakivágás, de a gallyazás mindenképpen.

Hogyan végezzük a fakivágást, illetve gallyazást?

A fára hegymászótechnikával mászunk fel és olyan darabokra vágjuk, amelyeket a kötelek segítségével biztonságosan le tudunk ereszteni a földre. Az alpintechnikával történő fakivágás, vagy gallyazás speciális felszerelést és gépeket igényel. A fakivágás során minden munkafázist teljes körűen el tudunk végezni.

Miért érdemes minket választani a templomok felújításra?

  • Több éves szakértelem, és magasan képzett, tapasztalt szakemberek
  • Ingyenes helyszín felmérés, és igény esetén szaktanácsadást biztosítunk
  • A legkorszerűbb alpinista megoldásokkal kivitelezünk a fakivágást
  • Igény esetén a kivágott fa részeit elszállítjuk.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a fakivágással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a fakivágással kapcsolatban!