Az épületek belső terében a mindennapos használat, a külső térben az időjárási viszontagságok miatt még a szakszerűen elkészített mázolt felületek is felújításra szorulnak egy pár év eltelte után. Éppen ezért társaságunk szolgáltatásai között a fémszerkezetek felújítása is megtalálható.

Milyen munkálatokat látunk el a fémszerkezetek felújítása során?

– Tornyok karbantartása, javítása, mázolása
– Gabona silók tisztítás
– Surrantó csövek javítása, cseréje

Mit érdemes tudni az ipari alpintechnikáról?

Napjainkban egyre többet hallani az alpinistákról, de nem sokan vannak tisztában a tevékenység pontos megfogalmazásával. Az ipari alpinisták olyan szakemberek, akik kiválóan értenek az alpintechnikához. Jellemzően nehezen hozzáférhető helyeknél hívják őket segítségül, olyan esetekben, amikor a magasban kell munkálatokat végezni. A legtöbbször fakivágásnál, irodaépület tisztításánál, vakolásnál, kültéri festésnél, javításoknál, fémszerkezetek felújításánál alkalmazzák a szakembereket. Társaságuk professzionálisan képzett és naprakész szakmai tudással rendelkező alpinistákat alkalmazz, akik számára nincs lehetetlen és minden problémára a lehető legjobb megoldást fogják megtalálni.

Miért érdemes minket választani a fémszerkezetek felújítására?

A Boratom Kft. szakképzett alpinista szakemberei az több éves tapasztalattal rendelkező az alpintechnikát képviselő iparág legjobbjai közé tartoznak.  Versenyképes árainkat az ügyfélköri elégedettségre való törekvés alapján állítottuk össze. Legyen magánszemély, vállalkozás, vagy Önkormányzat a Boratom Kft. Békés megyei csapatában nem fog csalódni.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a fémszerkezetek felújításával kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a fémszerkezetek felújításával kapcsolatban!