Galambriasztók felszerelése

Milyen szép galambok! –mondhatjuk mi is séta közben, vagy hallhatjuk a parkban a járókellőktől. Gyermekeink etetik őket, vagy nevetve, hessegetve szaladnak utánuk.

Mennyivel másabb kép tárul elénk, amikor épületeinket, erkélyeinket vagy a járda felületét piszkítják be ezek az amúgy jámbor jószágok. A galambok ürüléke, ill. a rajtuk tenyésző atkák veszélyesek lehetnek ránk, gyermekeink és az idősebb generáció egészségére is. Nem beszélve a galambok ürüléke okozta kellemetlenségekről.

Tegyük számukra elérhetetlenné ingatlanjaink zegzugos részeit, melyek alkalmasak a fészkelésre.

A szakembereink által felszerelt galambriasztó rendszerek ebben lehetnek a segítségükre.

Ipari alpintechnikai szakembereink gyakran olyan helyeken is dolgoznak, ahol a madár se jár J, de ebben az esetben pont olyan részeire helyezhetnek ki galambriasztó rendszereket, mely más eszközök igénybe vételével is csak nehezen, vagy egyáltalán nem érhetőek el.

Válasszon minket a galambvédelem megvalósításában!

Így tett már több korábbi ügyfelünk is, legyen szó társasházakról, művelődési házakról, városházákról, templomokról, csarnokokról és sorolhatnám.

Mennyi plusz költséget eredményezhet a galambriasztó rendszerek hiánya! Itt hozzá tenném, hogy üvegfelületek és épületek tisztítását is vállaljuk!  Mennyi kellemetlenséget okozhatnak ezek az amúgy jámbor és szerethető madarak. Gondoljunk csak bele!

  • Galambtüske
  • Galambvédő hálók
  • Galambriasztók
  • Galambriasztó rendszerek felszerelését vállaljuk!

Minden esetben gondoljon az állatok szaporodási időszakára, mielőtt cselekedne! Védjük természetünket és mutassuk meg gyermekeinknek, hogy hogyan teremthetünk egészséges életkörnyezetet. A megoldás itt is a megelőzés.

Új épületeink birtokba vétele előtt gondoskodjuk a védelmükről, a galambriasztó rendszerek meglétéről. Milyen visszatetsző képet mutat egy frissen átadott épület belső teraszának látványa, ha nem cselekszünk időben.

Galambriasztás!

Nem mellesleg Cégünk vállalja a már rongálódott épületek felületeinek helyreállítását is!

Keressen minket