Az omladozó vakolat nem csak, hogy nem esztétikus, de olyankor akár még életveszélyes is lehet, ezért a homlokzatfestés, karbantartás, vagy felújítás nem elhanyagolható.  A homlokzatfestéssel természetesen az ingatlan arculata esztétikusabbá válik, ezáltal a piaci értéke is nagymértékben megnövekszik. Egy társasház esetében ez nem csak az ingatlanra, de a lakók lakásainak az értékét is növelik az ingatlan piacon, illetve a komfortérzetüket is.

A magas színvonalon kivitelezett homlokzatfestéssel egy idősebb épület is felveheti a versenyt új építésű társaival!

Miért érdemes a homlokzatfestésbe invesztálni?

homlokzatfestés, illetve felújítás nem csak esztétikai okok miatt lehet előnyös, hiszen manapság kimondottan ajánlott a kor kihívásainak megfelelő, hőszigetelő ablakok megléte, akár mennyire idős is egy épület.

A homlokzatfestés összetett feladat, ami több szakirány folyamatos összehangolását igényli. Tapasztalt, és magasan képzett szakembereink magabiztossággal, és könnyedén oldják meg a homlokzatfestés közben adódó feladatokat. Kivitelezéseink során modern alpintechnikával látjuk el a feladatokat. Célunk, hogy a megrendelői igényeket figyelembe véve, a legoptimálisabb megoldásokkal szolgálhassunk.

Válassza a gyors, minőségi és megbízható szakemberek által elvégzett homlokzatfestést!

Miért érdemes minket választani a homlokzatfestésre?

  • Több éves szakértelem, és magasan képzett, tapasztalt szakemberek
  • Ingyenes helyszín felmérés, és igény esetén szaktanácsadást biztosítunk
  • A legkorszerűbb technikai megoldásokkal kivitelezünk a homlokzat felújítást
  • Kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával látjuk el a megbízást
  • Több évre szóló garanciavállalás

Cégünk nem csak magánházak homlokzat felújítását vállalja, hanem középületek, és társasházakét is.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a homlokzatfestéssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és gyakorlott kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a homlokzatfestéssel kapcsolatban!