Napjaink egyik legfontosabb témája a környezetvédelem, a jövő biztosítása, oly módon, hogy az utódaink is élvezhessék a modern világ megoldásait. Abban szerencsére sokan egyetértenek, hogy az első lépesek a káros anyagkibocsájtás csökkentése, melyet számos módon tehetünk meg.

Az újrahasznosításon, a megújuló energiaforrásokon és a környezetbarát gépjárműveken kívül, a legkézenfekvőbb megoldást a hőszigetelés jelenti. Hiszen egy jól hőszigetelt épület nem csak télen, hanem nyáron is képes a felhasznált energián spórolni.

Így az épület vagy lakás hőszigetelésével télen a  meleg a falak között marad fűtésszámláját csökkentve, nyáron pedig a napsugarak nehezebben melegítik át a falakat, így a légkondicionáló berendezést is kevesebbszer kell bekapcsolnia. Nemcsak a természetet, de pénztárcáját is megkímélve.

A hőszigetelés kivitelezésére számtalan megoldás létezik, melyek leginkább a körülményektől és az igényektől függően változnak. Társaságunk elsősorban alpintechnikával biztosítja a hőszigetelés kiemelkedő minőségben.

Miért érdemes velünk végeztetni a hőszigetelést?

Az Boratom Kft. a hőszigetelés kialakítását az elmúlt 20 évben, az adott igényeknek és szabályozásoknak megfelelően fejlesztette, így kínálva lehetőséget egy költséghatékonyabb és tisztább jövőre.

Munkatársaink a legmodernebb hőszigetelési eljárásokon kívül, az alpintechnikai kivitelezést is elsajátították, hogy még a legmagasabb épület is megfelelően szigetelt legyen.

Miért minket válasszon, ha hőszigetelésről van szó?

  • legújabb, EU által is jóváhagyott megoldások
  • speciális igényeket is kielégítő kivitelezés
  • több mint 20 éves szakmai tapasztalat
  • precíz munkavégzés

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a hőszigeteléssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a hőszigeteléssel kapcsolatban!