A veszélyelhárítás szolgáltatásunk során speciálisan képzett alpinista szakembereink látják el a feladatokat. A munkánk során a lehető legkevesebb sérülést okozunk a lebontandó felület környezetében. Kiemelt figyelmet szentelünk a gyalogosokra, vagy a már folyamatban lévő építkezésekre. A veszélyelhárítás különösen jó szervezést, összehangolt megoldást igényel, amelyet a lehető legrövidebb idő alatt tudunk biztosítani a partnereink számára.

Miért érdemes a veszélyelhárítást alpintechnikával választani?

A veszély elhárítási kötelezettséget jogszabályok írják elő. Az alpintechnika kollektív munkavédelmi módszerekkel, eszközökkel (állványzat, kosaras személyemelő, függesztett munkaállvány stb.) megközelíthetetlen, elérhetetlen, munkaterületeken végzett, szakmunkát elősegítő módszer. Ezért az alpintechnika segítségével a veszélyelhárítást gyorsan és precízen tudjuk kivitelezni.

Miért érdemes minket alkalmazni a veszélyelhárításra?

Vállalkozásunk az építőipar területén szerzett három évtizedes szakmai tapasztalata alapján, a veszélyelhárítást gyorsan és precízen látja el. Az alkalmazott alpintechnikai megoldás lehetővé teszi, hogy a drága és időigényes állványozást kikerülve biztosítjuk a veszélyelhárításra.

Professzionális szaktudással rendelkező munkatársaink a veszélyelhárítás során nem csak a veszélyforrásokat szűntetik meg, hanem a jövőbeli állagmegóvásra és az esetleges rekonstrukciókra gondolva a szaktanácsadást is ellátják.

Munkatársaink a veszélyelhárítás alkalmával, ha szükséges:

  • a területet a gyalogos forgalom elől elzárják
  • az ott parkoló gépjárműveket letakarják
  • az épületet védőhálóval ellátják

Milyen épületek veszélyelhárítását látjuk el?

  • társasházak
  • panelházak
  • ipari létesítmények
  • egyéb szolgáltató épületek

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a veszélyelhárítással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Jól képzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a veszélyelhárítással kapcsolatban!